Video van
jouw bedrijf

Aanbod en werkwijze

Bedrijfsvideo

Jouw bedrijf in actie

Ik breng graag in beeld wat er is. Hoe ruw of vies je werk ook is, ik vind het prachtig om daar te zijn waar de actie is. Dus hou je overall maar aan en laat me zien wat je doet! Voor de video van jouw bedrijf bedenken we van tevoren welke onderdelen in het werkproces het beste gefilmd kunnen worden zodat we jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld brengen.

Vertrouwen in jou en jouw bedrijf

Jij als ondernemer weet precies hoe je werkproces in elkaar zit. Het is mooi om je klanten een kijkje achter de schermen te geven, waardoor ze beter begrijpen wat er nodig is om tot het eindproduct te komen. Hiermee laat je zien wie je bent en hoe je werkt. Als je klanten je beter kennen geeft dat vertrouwen in jou en je bedrijf. Misschien vind je het spannend om zelf voor de camera te staan. Ik ga je helpen om te ontspannen en gewoon jezelf te zijn, zodat je je kunt concentreren op wat je het liefste doet: werken aan je product. Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen een toffe video kunnen maken!

Creatieve sessie

Een  video van jouw bedrijf is meer dan simpel het werkproces stap voor stap in beeld brengen. De video moet vertrouwen uitstralen, informatie geven en passen bij de stijl van je bedrijf. Daarom doen we van tevoren een creatieve sessie om te bespreken welke acties en welke materialen en machines er precies in beeld gebracht worden. In de montage achteraf maak ik er een complete bedrijfsvideo van, die jouw verhaal vertelt op de manier die jij wilt laten zien.

Bedrijfs-video

Laat een bedrijfsvideo maken zodat jouw klanten je in actie zien
en vertrouwen krijgen in jou en je bedrijf.

Videopakket

Frisse Start

€ 795,-

Voorbespreking per video call
2 Uur opnames op jouw locatie
Video van 1-2 min
Rechtenvrije muziek onder je video

Videopakket

Uitgebreid

€ 1295,-

Voorbespreking bij jou op locatie
5 Uur opnames op jouw locatie
Video van 3-5 min
Rechtenvrije muziek onder je video

Nog even dit:

Prijzen zijn exclusief btw

Reiskosten € 0,25 p/km / exclusief btw
Binnen 30km van Apeldoorn worden geen reiskosten berekend
Zit jouw pakket er niet bij? Laat me weten wat je wilt en ik maak een pakket op maat, speciaal voor jou.

Eventuele Extra’s:
Ondertiteling

Voice-over

Begin-animatie
Extra video’s 

Werkwijze

Hoe werkt dat, een bedrijfsvideo laten maken?

Vooraf

Na een eerste kennismaking via mail of telefoon, bespreken we in grote lijnen wat je voor ogen hebt met deze video. En wat de eerste ideeën zijn om jouw bedrijf goed in beeld te brengen. Aan de hand hiervan kan ik een inschatting maken van de kosten.

Offerte

Je krijgt van mij een offerte met daarin mijn aanbod en onze afspraken. Je bevestigt de offerte en gaat daarmee akkoord met de algemene voorwaarden.

Creatieve sessie

We bespreken je wensen per video-call of bij jou op locatie. Ik neem de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Wat is belangrijk voor jou en jouw bedrijf en hoe kunnen we dat het beste in beeld brengen. Samen maken we een plan voor de opnames.

Video opname

Tijdens de opnames nemen we de verschillende delen op die van belang zijn voor de video van jouw bedrijf. Vaak zal dat (een deel van) het ‘gewone werkproces’ zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook een uitleg over de machines zijn, of een verhaal dat jij vertelt over de historie van het bedrijf. Ook neem worden er opnames gemaakt van leuke details die de video extra levendig maken.

Achteraf

Na de opnames verdwijn ik achter mijn computer voor de montage. Ik voeg muziek toe en eventueel ondertiteling en zorg dat jouw verhaal een interessant verhaal wordt dat mensen graag bekijken. Na een eerste proefversie van de video kunnen er nog kleine aanpassingen gedaan worden. Dan kan je de video gebruiken op je website of sociale media kanalen.

Ik wil een afspraak maken!
Eerdere reportages bekijken