Fotoshoot Barbershop

Fotoshoot Barbershop

Haircuts and shaves in close-up

"So fresh it hurts"

Haircuts & shaves

Sinds de herwaardering van de baard, enkele jaren geleden, duiken er steeds meer barbers op in Nederland, naast de kapsalons die toch voornamelijk op ‘haar’ gericht zijn. Dit is wat mannen willen: geen gewone kapper, maar een barber. Geen knipbeurt maar een haircut. Niet een gewone scheerbeurt maar een shave. Deze fotoshoot laat de toffe gasten zien in de barbershop, die zich laten verzorgen en tevens natuurlijk de relaxte barber zelf! 

Only for men

Ouderen maar ook verrassend veel jongeren kiezen voor de barber, hippe gasten zijn het. Relaxed onder handen genomen worden door een man die weet van lekkere geuren en zorgt dat je baard en sides weer goed zitten. Even bijpraten. Koffie erbij, misschien een biertje. Mannen onder elkaar. Een vrouw als fotograaf is prima … maar geknipt worden zit er niet in voor de dames. Dit is namelijk: only for men.

Barbershop blijft

Deze foto’s zijn gemaakt vóór corona. De lockdown bracht weinig goeds, maar daarna, toen de gewone kappers overuren maakten en vol zaten, wisten steeds meer baardige mannen hun weg te vinden naar deze barbershop. En wat blijkt? Ze komen terug! Een plek waar de man man kan zijn… only for men.

Ik ben ook barber en /of hippe gast
en zoek een fotografe

Ik wil meer weten over de fotoshoot

Vergelijkbare fotoreportages

Anneke Lubbers Fotografie & video
Fotoshoot Barbershop
Ambacht in beeld passie voor hout
Vakvrouw in beeld