bedrijfsreportage

laat zien wat er op jouw werk gebeurt

Wat doe jij voor werk? Laat de wereld zien wat jij de hele dag doet, geef de bezoekers van je website of je klanten een kijkje achter de schermen en laat ze mee(be)leven wat jij doet gedurende de dag.

klik op een foto om te vergroten

De Barber

Wat zal het zijn vandaag?

haircut?

shave?

beardtrim?

Je komt natuurlijk bij de barber om er weer piekfijn uit te zien, maar óók voor een gezellig babbel én om je even heerlijk te laten verwennen. En always and only … for men!

Barber Murck is gevestigd inhouse bij film- en animatiestudio Redrum, in de oude paardenstallen van de kazerne te Ede.

 

         Barber Murck 

      so fresh it hurts

 

De paardenmasseur

Ook een paard kan teveel stress ervaren en daardoor anders reageren dan normaal.

Door massage verbetert de doorbloeding van de spieren waardoor pijn vermindert en de conditie van het paard verbetert. Een ontspannen paard geeft meer rijplezier! 

 

 

 

 

Paardenmassage Amyca

voor een gezond en fit paard

De danser

Dans is meer dan beweging alleen. Dans is richting geven aan beweging en ritme, is passie omzetten in schoonheid en verwondering. Als toeschouwer wordt je meegenomen in de emotie en wordt je geraakt door wat je ziet. 

Maar hoe makkelijk het voor de toeschouwer ook lijkt: een goede voorstelling behoeft oefening. Door het repeteren slijpt het gevoel in bij de dansers en de beweging die daar uit voort komt en het samenspel dat daarbij ontstaat.

 

 

 

 

Leah, Petra en Barry repeteerden voor de voorstelling van Mary Jansen ‘On Becoming‘.

 

De facilitator

Weg met de stroperige vergaderingen en langdradige discussies. Geen ruis meer in de onderlinge communicatie en nooit meer vage voornemens.

Tijd voor gesprekken met vaart en concrete doelen. Benoem wat er mis is en maak helder wat de vervolgstappen zijn. Tijd voor heldere communicatie. En altijd met positieve energie en … met humor.

 

 

 

 

Door ‘t Hart

Verbinding in samenwerken