portfolio

maak kennis met mijn foto's en video's

A day in the life foto

een dag van je leven

Een fotoshoot van jou voor jou en over jou.  Een kijkje in jouw leven, thuis als je de gewone dingen doet die je altijd doet. Je staat er niet bij stil omdat het zo gewoon is. Maar eigenlijk is het best interessant wat je doet. Om nu alvast eens rustig te bekijken, om misschien aan anderen te laten zien, maar zeker om later terug te kijken.

Anneke Lubbers Fotografie & video

 bedrijfsreportage

Welk deel van jouw bedrijf wil jij voor het voetlicht brengen? Je mooie product? De passie voor je bedrijf? De aardige mensen? De goede sfeer? Ik denk met je mee over de beste manier om dat te doen. Een reeks foto’s waarin je laat zien hoe je werkt of misschien een video waarin jij je bedrijf presenteert? Samen maken we een mooi beeld bij jouw verhaal.

Anneke Lubbers Fotografie & video

afscheid

TIjdens een begrafenis of crematie gebeurt er veel tegelijk en zijn er veel emoties te verwerken. Het is fijn om naderhand op een rustig moment terug te kunnen kijken naar foto’s of een video, zodat je je verdriet beter een plekje kunt geven.

natuur Apeldoorn

natuur en landschap

Dichtbij of verweg, in de natuur kom je prachtige dingen tegen. Het liefst stop ik alles in mijn jaszak om mee te nemen. Gelukkig kan dat in de vorm van foto’s of video. Thuis lekker nagenieten. Bekijk mijn portfolio en ik hoop dat het je inspireert om er zelf ook op uit te trekken en mooie dingen te ontdekken.

Anneke Lubbers Fotografie & video

abstract en kunst

Vormen, lijnen, kleur, structuren. Mijn oog wordt vaak getrokken door een detail dat er opeens uitspringt en voor zichzelf gaat spreken. Met woorden kan ik niet precies aangeven wat het is, maar met beeld des te beter. Kijk om je heen en verwonder je over mooie onverwachte dingen.