Fotoreportage van jouw bedrijf

Fotoreportage
van jouw bedrijf

Aanbod en werkwijze

Fotoreportage

Goed voor jouw bedrijf

Ik fotografeer graag mensen zoals ze echt zijn. Dus je hoeft geen strik om je hoofd voor de foto, hou die werkkleding maar aan en laat zien wat je doet. Jij als creatieve ondernemer weet als geen ander hoeveel tijd en moeite het kost om te maken wat jij maakt. Dat wil je laten zien. Handelingen die voor jou heel gewoon zijn worden door de foto’s er uitgelicht en tot iets bijzonders gemaakt. Een complete fotoreportage laat alle kanten van jouw bedrijf zien en inspireert en informeert je potentiële klanten.

Vertrouwen in jouw bedrijf

De bezoekers van je website – je potentiele klanten – zijn nieuwsgierig naar wat je maakt en hoe je dat doet. Ze willen jou een beetje leren kennen en weten wie je bent. Als jij met passie voor je product en je materialen aan het werk bent, dan zie je dat terug in de foto’s. En dat geeft de klant vertrouwen in jou en in jouw bedrijf.

En leuk om te doen!

Door mijn ervaring met eerdere fotoreportages weet ik wat de beste plekken zijn voor de camera en hoe we het beste de fotoshoot kunnen organiseren. Misschien vind je het van tevoren spannend om voor de camera te staan. Maar als we eenmaal bezig zijn vergeet je snel dat alles wordt opgenomen, omdat je gewoon bezig bent met jouw werk, waar je goed in bent. Dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Relax, het wordt leuk!

Foto-reportage

Laat een fotoreportage maken van je bedrijf
zodat jouw klanten een goed beeld krijgen van jou en je werk.

Fotopakket

Frisse Start

€ 395,-

Voorbespreking per video call
1,5 Uur fotografie op jouw locatie
20 Professionele foto’s

Fotopakket

Mooi Midden

€ 695,-

Voorbespreking per video call
3 Uur fotografie op jouw locatie
50 Professionele foto’s

Fotopakket

Uitgebreid

€ 1050,-

Voorbespreking bij jou op locatie
5 Uur fotografie op jouw locatie
100 Professionele foto’s

Nog even dit:

Prijzen zijn exclusief btw

Reiskosten € 0,25 p/km / exclusief btw
Binnen 30km van Apeldoorn worden geen reiskosten berekend
Zit jouw pakket er niet bij? Laat me weten wat je wilt en ik maak een pakket op maat, speciaal voor jou.

Eventuele Extra’s:
Fine Art print van je mooiste foto
Fotoboek met een selectie van de foto’s

Werkwijze

Hoe werkt dat, een fotoreportage van jouw bedrijf laten maken?

Vooraf

Na een eerste kennismaking via mail of telefoon, bespreken we wat precies je wensen zijn. Dit kan middels een videocall, maar het liefste kom ik alvast kijken in je atelier of op je werkplek. Ik neem de tijd om naar jouw verhaal te luisteren zodat ik weet wat voor jou belangrijk is en hoe we alles het beste in beeld kunnen brengen.

Offerte

Je krijgt van mij een offerte met daarin mijn aanbod en onze afspraken. Je bevestigt de offerte en gaat daarmee akkoord met de algemene voorwaarden.

Fotoreportage maken

Tijdens de fotoshoot ga jij aan het werk zoals altijd. Misschien ‘poetsen we je werkruimte een beetje op’, of leggen we wat rommel aan de kant, maar voornamelijk gaat het er uit zien zoals het er altijd uit ziet. Ik loop rond en fotografeer alle onderdelen van het werkproces, van de gehele ruimte tot in de kleinere details. Ook jij zult van veraf en dichterbij in beeld gebracht worden, net als de materialen en machines die je gebruikt.

Achteraf

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de beste foto’s en bewerk deze zodat ze ‘helemaal af’ zijn. Je krijgt de foto’s digitaal aangeleverd in hoge resolutie zodat je ze kunt gebruiken voor je website en social media uitingen.
Ik wil een afspraak maken!
Eerdere reportages bekijken