Portret in de regen

Het is altijd een feestje om met Noreen een fotoshoot te doen. Deze keer (alweer een paar maanden geleden) gingen we naar buiten om met ‘ flitsen op lokatie’ een nieuwe dimensie toe te voegen aan de fotografie. Laat het nu net gaan regenen op het moment dat we goed en wel buiten in het veld staan. Maar nuchtere meiden als we zijn, draaien we onze hand daar niet voor om. Hebben we die plu toch niet voor niets meegenomen. Bovendien, hoe elegant kan je zijn, dame met paraplu. Zeker als het ‘ touwtje’ lekker los hangt op de foto. Maakt het gewoon lekker echt, what you see is what you get. Hoewel, ik hou wel van wat dramatisch effect. Dus in de nabewerking komt er toch een filtertje overheen. Heerlijk al dat zwart. En dan die flits waardoor de regendruppels prachtig oplichten… Ik zeg: laat het maar lekker regenen!

Klik op de foto voor een breder perspectief.

Voor de liefhebber van locaties: de foto’s zijn genomen in het Beatrixpark in Utrecht. In de regen.